Evminov gerincrehabilitáció – bemutató videóval!

Az Evminov módszerrel egy korábbi bejegyzésemben már bővebben is foglalkoztam. A mostani bejegyzés apropóját az adta, hogy szerettem volna az egyre szélesebb körben ismertté váló Evminov-terápia azóta elkészült bemutató videóját is megosztani.

Az Evminov módszer egy igazán komplex gerincrehabilitáció, amely tartós megoldást kínál a már kialakult gerincbetegségek kezelésében, a hát- és derékfájdalmak megszüntetésében illetve azok megelőzésében.
Eredményesen alkalmazható továbbá a porckorongot érintő betegségek, valamint a fiatalkori gerincferdülés kialakulásakor!

Az Evminov módszer leginkább a súlyfürdő-terápia és a gerinctorna keresztezéseként írható le. A kezelés során a páciens egy falra függesztett speciális padon – az ún. Evminov Profilaktoron® – gerincnyújtás közben végzi a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokat.

A padon végzett torna egyáltalán nem kényelmetlen, sőt kifejezetten jóleső érzés az izomerősítő gyakorlatok közbeni nyújtás.

Érdemes még szót ejteni magáról az eszközről, melyen a gyakorlatokat végezzük. Az Evminov Profilaktor® a sílécekhez hasonló, szabadalmaztatott és védett gyártási technológiával, speciálisan előkészített és szárított, csomómentes fából készül. Ez biztosítja a torna során a megfelelő rugalmasságot és terhelhetőséget. Az Evminov Profilaktor® 46 db fa alkatrészből áll! Az Evminov Profilaktor® terhelhetősége statikusan 600kg, dinamikusan 180 kg. Ezt egy hagyományos “deszka” nem tudja utánozni, ezért nem érdemes más eszközzel kísérletezni, az ugyanis még veszélyes is lehet az egészségre.

Az Evminov gerinctornát egyéni vagy csoportos (3-4 fő) órán lehet igénybe venni.

Most pedig következzen az Evminov módszer 2 perces bemutatkozó videója!

 


közvetlen linka könyvjelzőbe.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.